Röviden önmagamról


Szia! 

Faragó Gábor vagyok és 13 évig éltem a dohányzás rabságában. Miután letettem a cigarettát úgy éreztem, hogy szeretném másokkal is megosztani azt a csodálatos érzést, amit a dohányzás leszokása utána éreztem és érzek a mai napig is. 

Egy olyan szemszögből mutatom be neked a leszokás ránk gyakorolt hatását, ami önmagában is segítség a leszokáshoz.

Minden dohányos különböző módon vált a cigaretta rabjává. Valaki talán valamiféle lelki sérülés miatt kezdett el dohányozni. De sokaknak talán a genetikai hátterük járult hozzá ehhez. Vannak olyanok is, akik fiatalon  szoktak rá iskolatársaik, barátaik hatására. Ezen változtatni már nem tudunk. Viszont, hogy most mit teszünk azon már igen! 

Felismered, hogy a dohányzás olyan veszélyes szokás, ami az életedbe kerülhet? Hajlandó lennél tenni a dohányzásról való leszokásért?

Ha a válaszod nem, akkor arra kérlek engedd meg, hogy megmutassam neked, mennyi haszna van a dohányzásról való leszokásnak. De ha a válaszod igen, akkor a legjobb helyen jársz!

Hidd el, a dohányzásról való leszokás nemcsak egy káros szenvedélytől való megszabadulás, hanem út egy tisztább, egészségesebb és boldogabb élet felé. 


Faragó Gábor